Aperitiv cu bacon, brânză şi castraveţi muraţi
Ai o masă festivă de pregătit şi multe feluri de preparat? Ca să-ţi faci viaţa mai uşoară, iată o reţetă de aperitiv, simplu şi rapid, dar şi gustos şi aspectuos.
De ce ai nevoie ca să prepari aperitiv cu bacon, brânză şi castraveţi muraţi:
brânză rasă
lii de bacon, tăiate jumătăţi
Încălzeşti cuptorul la 175º. Tai castraveciorii în jumătăţi şi le scoţi partea din mijloc.
Într-un castron, amesteci la un loc crema de brânză, brânza rasă, usturoiul şi omogenizezi bine. Iei cu lingura din acest amestec şi umpli castraveciorii, apoi înfăşori fiecare castravecior cu o jumătate de felie de bacon. Îi transferi într-o tavă şi îi dai la cuptor până când baconul devine crocant, circa 15 minute.
Sursa: