Brioşe cu ou, şuncă şi ceapă verde

Ideale pentru micul dejun sau mesele festive, brioşele cu ou, şuncă şi ceapă verde vor dispărea rapid din farfurii.
Ingrediente
6 felii şuncă
6 linguri brânză, rasă
2 legături ceapă verde
6 ouă
1 lingură lapte
ulei
sare
piper
Mod de preparare – Brioşe cu ou, şuncă şi ceapă verde
Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Ungi o tavă de 6 brioşe cu puţin ulei. Aranjezi în fiecare formă câte o felie de şuncă, presând-o uşor pe margini. Adaugi câte 1 lingură de brânză.
Speli ceapa verde, o toci mărunt şi o presari peste brânză. Într-un bol, baţi oule împreună cu laptele, sare şi piper, după gust. Torni compoziţia în tavă. Dai la cuptor aproximativ 20 de minute. Scoţi cu grijă brioşele din forme după ce s-au răcit puţin.