Conopidă gratinată

conopida gratinata jpeg

Sunt zile în care nu mai ştii ce să găteşti, ca să fie şi bun, şi ceva nou, şi pe placul tuturor. De ce nu încerci o reţetă simplă, de conopidă gratinată? Este delicioasă şi se prepară rapid.

Ingrediente

1 conopidă 2 ouă 200 g caşcaval ras 4 frunze de busuioc sare piper unt, pentru uns tava

Mod de preparare

Fierbi conopida, cam 5 minute, ruptă bucheţele în apă cu sare, apoi o laşi la scurs. Ungi o tavă cu unt şi aşezi în ea bucheţelele de conopidă amestecate cu 150 g de caşcaval, apoi torni ouăle bătute cu frunzele de busuioc mărunţite, cu piper, după gust, şi presari restul de caşcaval. Dai la cuptorul încins până când se gratinează.

Foto: pixabay.com



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg