Cotlete de porc cu usturoi şi parmezan la cuptor

O metodă simplă de a pregăti cotletele de porc, reţeta cu usturoi şi parmezan este pur şi simplu delicioasă.
Ingrediente pentru cotlete de porc cu usturoi şi parmezan la cuptor
4 coltlete porc
50 g parmezan, ras
30 g pesmet
½ linguriţă pătrunjel uscat
ulei
½ linguriţă usturoi pudră
sare
piper
Mod de preparare – Cotlete de porc cu usturoi şi parmezan la cuptor
Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Combini pesmetul cu parmezanul, pătrunjelul uscat, usturoiul, sare şi piper, după gust. Dai cotletele de porc prin puţin ulei, apoi prin compoziţia cu pesmet şi parmezan.
Le rumeneşti într-o tigaie 4-5 minute pe fiecare parte. Aşezi într-o tavă şi dai la cuptor 15-20 de minute. Serveşti imediat.
Sursa http://cakescottage.com