Creveţi pane

creveti pane jpeg

Poate că i-ai gustat în vacanţele de pe meleaguri străine, dar te poţi bucura de gustul creveţilor pane chiar la tine acasă.

De ce ai nevoie pentru creveţi pane

½ mălai

¾ camă făină

1 ou

¾ cană bere

400 g creveţi

Ulei, pentru prăjit

Cum se prepară creveţi pane

Spală creveţii curăţaţi sub un jet de apă rece şi lasă-i la scurs. Amestecă mălaiul cu făina şi bate oul împreună cu berea. Toarnă berea peste făină şi lasă să se odihnească compoziţia 10 minute.

Încinge uleiul în tigaie şi trece creveţii prin compoziţia de făină. Pune-i la prăjit pe ambele părţi până se rumenesc, dar nu mai mult de 2-3 minute. Scoate-i pe şervete absorbante pentru a înlătura excesul de ulei.

Credit foto http://fromthedesertwithlove.com

http://fromthedesertwithlove.com