HipTrip România Culinară te invită la un festival gastronomic

37324710 2047918485280493 4281333850031783936 o (1) jpeg

În perioada 9-12 august, HipTrip România Culinară te aşteaptă la un festival de gastronomie, în grădina conacului Vivolis.

HipTrip România Culinară este un proiect care pune în valoare obiceiurile culinare şi gastronomia românească şi susţine reinventarea acesteia, alături de generaţiile tinere, urbanizate.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 9-12 august, în grădina conacului Vivolis, acolo unde pasionaţii de bucătăria tradiţională, dar şi internaţională, pot beneficia de sesiuni de live cooking, ateliere culinare, dezbateri cu invitaţi speciali, proiecţii de filme tematice, concerte şi mâncare din toate colţurile lumii.

Deschiderea evenimentului va avea loc pe data de 9 august, în cadrul unei seri destinate inaugurării conacul Vivolis şi proiectului HipTrip România Culinară, alături de bloggeri, presă şi invitaţi speciali.

Evenimentul se va desfăşura pe un domeniu vast, populat cu food-truck-uri, standuri de live cooking, pături de picnic, baruri şi cinematograf în aer liber.

HipTrip România Culinară îmbină arta din bucătărie cu arta cinematografică, astfel că fiecare zi de eveniment se încheie printr-o proiecţie de film cu tematică culinară.

Totodată, în cadrul HipTrip România Culinară, chef Mihai Toader şi muzicianul Simion Bogdan Mihai vor susţine avanpremiera proiectului lor: „Fragmente”, împreună cu o sesiune de Q&A.

Programul HipTrip România Culinară aduce invitaţi din diferite zone ale ţării, care să ofere demonstraţii autentice, preparate gătite şi sfaturi culinare. Pe durata a trei zile, grădina conacului este deschisă atât pentru o experienţă culinară unică, cât şi pentru un weekend de picnic şi relaxare în aer liber.

Evenimentul este kid-friendly, iar intrarea se va face pe bază de bilet, furnizat prin intermediul eventbook.ro, online, sau la faţa locului.