Mini frittate
Mini frittatele sunt aperitive gustoase şi simplu de preparat - îţi trebuie doar câteva forme de brioşe.
De ce ai nevoie ca să faci mini frittate:
piper negru măcinat
ceapă verde
brânză rasă
Cum prepari mini frittate:
Ungi uşor formele de brioşe.
Tai dovlecelul şi ciupercile bucăţi mici. Scoţi seminţele din ardeii graşi şi îi tai tot bucăţi mici, apoi îi dai deoparte.
Încălzeşti cuptorul la 200 de grade. Într-un castron, amesteci ouăle, sarea, piperul şi ceapa verde şi le dai deoparte. Aşezi bucăţele de dovlecel, ciuperci şi ardei în fiecare formă de brioşă, apoi umpli fiecare formă cu amestecul de ou şi presari brânza.
Dai la cuptor şi coci până când frittatele sunt gata, 8-10 minute. Le serveşti calde.
Sursa: https://www.delish.com/