Minitarte cu roşii şi ciuperci

minitarte jpeg

Dacă ai invitaţi la masă sau vrei să pregăteşti o gustare pentru ocaziile deosebite, încearcă o reţetă simplă de minitarte cu roşii şi ciuperci.

Ingrediente pentru minitarte cu roşii  şi ciuperci

2 roşii

40 g ciuperci, feliate

2 linguri ceapă, tocată

1 linguriţă cimbru

40 g parmezan, ras

4 linguri lapte

1 aluat foitaj

4 ouă

sare

piper

4 vase ramekin, unse cu puţin unt

Mod de preparare – Minitarte cu roşii şi ciuperci

Într-o tigaie, căleşti ciupercile cu ceapa, cimbrul, sare şi piper, după gust. Adaugi 1 roşie tocată mărunt. Roşia rămasă o feliezi în 4 rondele. Aşezi aluatul în vase, îl presezi uşor şi îndoi marginile, îndepărtând excesul.

Într-un bol, amesteci bine compoziţia cu ciuperci şi roşii cu ouăle, laptele şi parmezanul. Adaugi umplutura în fiecare vas, apoi aşezi o felie de roşie deasupra. Dai la cuptorul încins aproximativ 40 de minute. Laşi la răcit 10 minute înainte de servire.

Sursa http://www.lifeloveliz.com

http://www.lifeloveliz.com