Mousse de ciocolată albă
Ai poftă de ceva dulce, care să fie şi cremos? Ai aici reţeta pentru mousse de ciocolată albă!
De ce ai nevoie ca să faci mousse de ciocolată albă:
335 g ciocolată albă, ruptă bucăţi mari
2 căni de smântână groasă, pentru frişcă
1 lingură zahăr pudră
1 linguriţă de extract de vanilie
Cum prepari mousse de ciocolată albă:
Înr-o crăticioară combini ciocolata cu 2/3 cană smântână. O topeşti la foc mediu-mic până devine moale. O transferi într-un castron mare şi o răceşti la temperatura camerei.
Într-un bol, baţi restul de smântână până începe să se întărească. Adaugi zahărul şi vanilia şi continui să baţi până se formează vârfuri moi. Încorporezi 1/4 cană din frişcă în amestecul de ciocolată, apoi restul de frişcă.
Pui cu lingura în pahare sau boluri pentru desert. Dai la frigider, acoperite, cel puţin 2 ore.
Sursa: https://www.tasteofhome.com