Muşchiuleţ de porc în crustă crocantă

Muschiulet de porc in crusta crocanta jpeg

De carne de porc nu ne săturăm niciodată. Am mânca-o preparată în fel şi chip. Reţeta zilei de azi, vedeta noastră: muşchiuleţ de porc în crustă crocantă.

4 porţii

Ingrediente pentru muşchiuleţ de porc în crustă crocantă

1 muşchiuleţ de porc 3 linguri ulei 200 ml lapte 3 ouă 1 lingură făină 100 g pesmet condimentat 200 g caşcaval uscat 100 g fulgi migdale sare piper

Mod de preparare pentru muşchiuleţ de porc în crustă crocantă

Se bat ouăle într-un castron, se adaugă laptele, făina, sare, piper, după gust, şi se amestecă bine. Pe o farfurie plată se pune caşcavalul trecut prin răzătoarea mare, pesmetul

condimentat, fulgii de migdale şi se amestecă. Se trece muşchiuleţul prin compoziţia cu ouă, apoi se tăvăleşte prin amestecul de fulgi de migdale, în aşa fel încât bucata de carne să prindă o crustă groasă. Se aşază muşchiuleţul într-o tavă unsă cu ulei şi se pune la cuptor pentru circa 45 de minute, când crusta este bine rumenită. Un muşchiuleţ de porc în crustă crocantă se serveşte tăiat felii, cu garnitură de legume fierte şi sotate.