Păstăi de fasole cu usturoi

O reţetă ideală pentru vară. Aceste păstăi se pot mânca atât ca garnitură, cât şi ca fel principal, calde sau reci. Sunt sănătoase şi foarte gustoase.
Iată ce ingrediente îţi trebuie:
600 g fasole păstăi
1 căpăţână de usturoi
1 ceapă
½ ardei gras
50 ml de suc de roşii
mărar
ulei
sare
piper
chilli
Mod de preparare:
Se curăţă fasolea şi se spală. Într-o oală se pune apa cu sare şi când clocoteşte se pune fasolea şi se fierbe 10 minute. După ce s-a răcit, se scurge de apă şi se lasă deoparte.
Ceapa, ardeiul şi usturoiul se toacă şi se pun la călit într-o tigaie cu un strop de ulei.
După ce s-au călit, se pun păstăile, se condimentează şi se adaugă apă cât să acopere totul.
Se fierbe până se înmoaie fasolea şi apoi se adaugă sucul de roşii şi se mai lasă un clocot. Se presară mărar şi se serveşte.
Sursa: pasiunepentrubucatarie