Peşte pe grill cu muştar şi usturoi

peste jpeg

Pentru acest fel de mâncare ai nevoie de rondele de peşte gras, cum este somonul sau crapul. Ai grijă să ungi grillul cu puţin ulei, pentru a evita ca peştele să se prindă şi astfel să se rupă în timpul preparării.

De ce ai nevoie pentru peşte pe grill

4 căţei de usturoi

1 lingură ierburi aromate, după preferinţă

1 lingură oţet

1 lingură ulei

2 linguri muştar

4 rondele de peşte

sare

piper

1 lămâie

Cum se prepară peştele pe grill

Amesteci usturoiul zdrobit cu ierburile aromate, oţetul, uleiul şi muştarul până obţii o pastă. Asezonezi peştele cu sare şi usturoi după gust, apoi ungi cu ulei grillul.

Aşezi peştele pe grill şi-l laşi 5-6 minute pe o parte, până când se pătrunde. Îl întorci şi ungi partea preparată cu pasta de usturoi.  După 5 minute, întorci din nou peştele şi ungi şi cealaltă parte cu pastă de usturoi. Serveşti cu lămâie.

Sursa  http://www.skinnytaste.com

http://www.skinnytaste.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg