Piept de pui marinat rumenit la grătar cu ierburi aromate

Îţi plac preparatele din carne şi ai vrea să încerci ceva gustos? Încearcă această reţetă de piept de pui marinat rumenit la grătar cu ierburi aromate!
Ingrediente pentru piept de pui marinat rumenit la grătar
2 bucăţi de piept de pui dezosat
zeama de la 3 lămâi
1 căţel de usturoi tocat
2 linguri ulei de măsline
2 linguri boia ardei iute
1 linguriţă salvie
1 linguriţă oregano
1 linguriţă chimen
sare, după gust
Mod de preparare piept de pui marinat rumenit la grătar
Pui bucăţile de piept de pui într-o pungă. Combini zeama de lămâie cu uleiul de măsline şi condimentele, torni peste carne, o masezi bine până se îmbiba şi sigilezi punga. O dai la frigider şi o laşi la marinat minimum o oră sau peste noapte.
Scoţi bucăţile de carne din marinată şi le laşi să ajungă la temperatura camerei. Le pui pe foc împreună cu marinata rămasă, 10 minute. Apoi le aşezi pe grătarul încins, pe ambele părţi, până se rumenesc. Când e gata, o mai laşi 5 minute să se odihnească înainte de servire şi o presari cu salvie sau oregano, după preferinţe.
sursă: http://www.stumbleupon.com