Piept de pui rumenit la grătar

Pentru un prânz consistent sau pentru o cină uşoară, încearcă pieptul de pui rumenit la grătar!
Ingrediente pentru piept de pui rumenit la grătar
2 kilograme de piept de pui dezosat
coriandru, după gust
sare, după gust
Pentru sos marinat
100 ml ulei
½ linguriţă de zahăr
3-4 căţei de usturoi, mărunţiţi
sare, după gust
piper, după gust
1 linguriţă praf curry, după gust
zeama de la 1 lămâie
Mod de preparare piept de pui rumenit la grătar
Într-un vas, se amestecă împreună toate ingredientele pentru sosul marinat în care vei adăuga bucăţile de piept de pui tăiate pe lung, pentru a micşora timpul de preparare. Ţii carnea la marinat cel puţin 30 de minute sau peste noapte.
Se scoate carnea din vasul în care a stat la marinat şi se pune pe grătarul încins, pe fiecare parte, până este gătită complet. Când e gata, o presari cu sare şi coriandru, după gust.
sursă: http://www.stumbleupon.com