Piept de pui rumenit la grătar

piept de pui cu coriandru rumenit la gratar jpeg

Pentru un prânz consistent sau pentru o cină uşoară, încearcă pieptul de pui rumenit la grătar!

Ingrediente pentru piept de pui rumenit la grătar

2 kilograme de piept de pui dezosat

coriandru, după gust

sare, după gust

Pentru sos marinat

100 ml ulei

½ linguriţă de zahăr

3-4 căţei de usturoi, mărunţiţi

sare, după gust

piper, după gust

1 linguriţă praf curry, după gust

zeama de la 1 lămâie

Mod de preparare piept de pui rumenit la grătar

Într-un vas, se amestecă împreună toate ingredientele pentru sosul marinat în care vei adăuga bucăţile de piept de pui tăiate pe lung, pentru a micşora timpul de preparare. Ţii carnea la marinat cel puţin 30 de minute sau peste noapte.

Se scoate carnea din vasul în care a stat la marinat şi se pune pe grătarul încins, pe fiecare parte, până este gătită complet. Când e gata, o presari cu sare şi coriandru, după gust.

sursă: http://www.stumbleupon.com