Pilaf cu pulpe de pui

Dacă te umeri printre persoanele care fac mâncare pe mai multe zile, atunci trebuie să prepari acest pilaf cu pulpe de pui. Va fi mereu la fel de bun ca atunci când tocmai l-ai luat de pe foc.
Cum se prepară pilaf cu pulpe de pui
Pentru marinată
2 linguri oregano
1 ceapă mică
4-5 căţei de usturoi pisaţi
sare
piper
1-2 linguri ulei
5 pulpe de pui
Pentru pilaf
2 linguri ulei
1 ceapă
200 g orez
400 ml supă de pui
1 linguriţă oregano
5 căţei de usturoi
sare
piper
1 lămâie
pătrunjel
Pui toate ingredientele pentru marinată într-o pungă, amesteci bine, închizi punga la gură şi laşi aromele să se combine cel puţin 30 de minute.
Dai drumul la cuptor. Rumeneşti pulpele în ulei câte 4-5 minute pe fiecare parte, apoi le ţii la cupor până când se pătrunde carnea.
Căleşti ceapa într-o cratiţă, adaugi căţeii de usturoi, orezul bine spălat, oregano, lămâia feliată, sare şi piper. După un minut, torni supa de pui, acoperi şi laşi să fiarbă la foc mic. Serveşti pilaful cu pulpele de pui şi pătrunjel tocat.