Pilaf de pui

Sunt zile în care nu mai ştii ce să găteşti, ca să fie şi bun, şi ceva nou, şi pe placul tuturor. Pentru că timpul tău este preţios, îţi venim în ajutor cu o reţetă simplă de pilaf de pui, care îi va cuceri pe toţi de la masă.
Ingrediente
1 pui 2 morcovi 1 ceapă 1 ardei gras 1 cană orez 1 legătură pătrunjel sare piper
Mod de preparare
Porţionezi puiul şi îl fierbi. Îl spumuieşti, apoi pui legumele tăiate după dorinţă. Laşi la fiert până când carnea este făcută. Strecori zeama şi o dai deoparte.
Dezosezi puiul. Aşezi într-un vas mai mare orezul, torni 3 căni cu zeamă, adaugi carnea de pui, morcovii, potriveşti gustul de sare şi piper şi dai la cuptorul încins până când se umflă orezul.
Serveşti pilaful presărat cu pătrunjel verde tăiat fin.