Prăjitură cu ciocolată

Această reţetă uşoară de prăjitură cu ciocolată îţi va satisface pofta de dulce datorită gustului său deosebit. Încearc-o şi tu!
Ingrediente pentru prăjitură cu ciocolată
250 g unt topit
200 g zahăr
2 ouă
1 linguriţă esenţă de vanilie
65 g cacao
75 g făină
sare
1 vârf praf de copt
Pentru glazură
2 linguri de unt topit
3 linguri de pudră de cacao
1 lingură de miere
1 linguriţă esenţă de vanilie
90 g zahăr pudră
bomboane colorate, pentru decor
Mod de preparare prăjitură cu ciocolată Într-un vas, mixezi untul, zahărul, ouăle şi vanilia, până se dizolvă complet zahărul. Adaugi cacaua, făina, sarea si praful de copt, continuând să amesteci. Torni apoi compoziţia într-o tavă tapetată şi o introduci în cuptorul încins, maximum 30 de minute.Când e gata, o scoţi şi o laşi să se răcească.
Pentru glazură, combini untul topit cu pudra de cacao, mierea, vanilia şi cu zahărul pudră până se omogenizează. O torni peste prăjitura cu ciocolată, decorezi cu bomboane colorate, după imaginaţie şi o dai 1 oră la frigider.
sursă: http://www.stumbleupon.com