Pui în sos cremos de brânză şi usturoi

Puiul în combinaţie cu un sos cremos de brânză şi usturoi este foarte bun şi îţi va lăsa gura apă.
Ingrediente pentru pui în sos cremos de brânză şi usturoi
4 bucăţi piept de pui
1-2 linguri ulei
1 lingură unt
3 căţei de usturoi, pisaţi
2 linguriţe făină
250 ml lapte
100 g cremă de brânză
1 linguriţă cimbru
1 linguriţă rozmarin
1 lingură pătrunjel, tocat
sare
piper
Mod de preparare – Pui în sos cremos de brânză şi usturoi
Condimentezi puiul cu sare şi piper, după gust. Îl rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei încins, 6-7 minute pe fiecare parte. Transferi pe o farfurie.
Căleşti usturoiul în untul topit 20 de secunde. Adaug făina şi amesteci constant încă 20-30 de secunde. Torni laptele, apoi adaugi crema de brânză şi restul mirodeniilor. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Laşi să dea uşor în clocot până când sosul începe să se îngroaşe. Îmtorci puiul în tigaie şi îl stropeşti cu sos. Serveşti imediat.