Pulpe de pui cu cartofi şi măsline

Prepară o masă rapidă şi foarte gustoasă cu ajutorul reţetei de pulpe de pui cu cartofi şi usturoi.
Ingrediente
300 g cartofi, curăţaţi şi feliaţi 1 bulb usturoi 1 lămâie mare oregano, după gust 2 crenguţe de cimbru 20 măsline 100 ml vin alb 8 pulpe de pui pătrunjel tocat, după gust ulei sare piper
Mod de preparare – Pulpe de pui cu cartofi şi usturoi
Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Cureţi usturoiul şi îl tai în jumătate. Amesteci cartofii cu lămâia feliată, usturoiul, oregano, cimbru, măslinele şi vinul într-o tavă sau vas termorezistent.
Condimentezi pulpele de pui cu sare şi piper, după gust. Le ungi cu puţin ulei şi le rumeneşti într-o tigaie 8-10 minute până îşi schimbă culoarea. Le transferi în tava cu cartofi şi le mai stropeşti cu puţin ulei. Dai la cuptor 30-40 de minute. Serveşti cu pătrunjel.