Pulpe de pui în sos cremos cu bacon şi ciuperci

pui jpeg

Nu mai căuta altă reţeta pentru masa de prânz sau cină! Pulpele de pui în sos cremos cu bacon şi ciuperci sunt pur şi simplu delicioase.

Ingrediente pentru pulpe de pui în sos cremos cu bacon şi ciuperci

4 pulpe de pui

1 lingură ulei

1 linguriţă mix de condimente

sare

piper

Pentru sos

200 g ciuperci, feliate

5 fâşii bacon

250 g smântână

4-5 crenguţe de cimbru

sare

piper

Mod de preparare – Pulpe de pui în sos cremos cu bacon şi ciuperci

Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Condimentezi pulpele de pui cu mixul de condimente, sare şi piper, după gust. Le rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei încins, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Transferi într-o tavă tapetată şi le dai la cuptor aproximativ 20 de minute.

În aceeaşi tigaie, căleşti ciupercile 3 minute. Amesteci cu baconul tăiat bucăţele. Combini cu smântâna, crenguţele de cimbru, sare şi piper, după gust. Laşi să clocotească uşor 2 minute, amestecând constant. Serveşti puiul cu sos.

Sursa https://juliasalbum.com

https://juliasalbum.com