Pulpe de pui în sos cremos cu bacon şi ciuperci

Nu mai căuta altă reţeta pentru masa de prânz sau cină! Pulpele de pui în sos cremos cu bacon şi ciuperci sunt pur şi simplu delicioase.
Ingrediente pentru pulpe de pui în sos cremos cu bacon şi ciuperci
4 pulpe de pui
1 lingură ulei
1 linguriţă mix de condimente
sare
piper
Pentru sos
200 g ciuperci, feliate
5 fâşii bacon
250 g smântână
4-5 crenguţe de cimbru
sare
piper
Mod de preparare – Pulpe de pui în sos cremos cu bacon şi ciuperci
Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Condimentezi pulpele de pui cu mixul de condimente, sare şi piper, după gust. Le rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei încins, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Transferi într-o tavă tapetată şi le dai la cuptor aproximativ 20 de minute.
În aceeaşi tigaie, căleşti ciupercile 3 minute. Amesteci cu baconul tăiat bucăţele. Combini cu smântâna, crenguţele de cimbru, sare şi piper, după gust. Laşi să clocotească uşor 2 minute, amestecând constant. Serveşti puiul cu sos.
Sursa https://juliasalbum.com