Pulpe de pui în sos de muştar

Prepară o masă rapidă pentru prânz sau cină cu reţeta noastră apetisantă de pulpe de pui în sos de muştar.
Ingrediente
100 g muştar + încă 3 linguri boia, după gust 150 g bacon afumat 8 pulpe de pui ulei 1 ceapă mică, tocată 1 linguriţă cimbru proaspăt, tocat 250 ml vin alb 1 lingură muştar boaba, opţional 3 linguri smântână pătrunjel tocat, după gust sare piper
Mod de preparare – Pulpe de pui în sos de muştar
Într-un bol, amesteci 100 g muştar cu boia, sare şi piper, după gust. Dai pulpele de pui prin amestec. Le rumeneşti într-o tigaie cu tot cu sos, în puţin ulei, până îşi schimbă culoarea. Scoţi pe o farfurie.
Căleşti ceapa până se înmoaie, adaugi cimbrul, pulpele de pui, sare şi piper, după gust. Torni vinul, acoperi cu un capac şi mai ţii pe foc 20 de minute, întorcând carnea din când în când.
Încorporezi muştarul rămas şi smântâna. Adaugi baconul feliat. Subţiezi dacă vrei sosul cu puţină apă(1-2 linguri). Laşi să clocotească uşor, apoi opreşti focul. Serveşti cu pătrunjel.
Sursa https://rasamalaysia.com