Pulpe de pui în sos de usturoi şi parmezan

O reţetă simplă şi gustoasă, pulpele de pui în sos de usturoi şi parmezan sunt ideale pentru masa de prânz sa cină.
Ingrediente
650 g pulpe de pui, dezosate 3 linguri unt, topit 20 căţei de usturoi, uşor zdrobiţi 60 ml vin alb sau bere 60 ml apă piper cayenne, după gust 1 lingură pătrunjel, tocat 50 g parmezan, ras sare piper
Mod de preparare – Pulpe de pui în sos de usturoi şi parmezan
Condimentezi pulpele de pui cu sare şi piper, după gust. Le rumeneşti într-o tigaie, în puţin unt, până devin uşor crocante. Scoţi pe o farfurie.
În restul de unt, căleşti usturoiul până capătă o uşoară culoare aurie. Întorci puiul în tigaie, adaugi apa şi vinul. Laşi să dea uşor în clocot. Presari puţin piper cayenne, pătrunjelul şi parmezanul. Ţii pe foc până se topeşte brânza. Serveşti imediat.
Sursa https://rasamalaysia.com