Rondele de vinete gratinate

Fie că ţi-ai propus sau nu să ţii post sau dietă, rondelele de vinete gratinate se prepară rapid şi au multe vitamine. De gust nu mai vorbim - este delicios!
Ingrediente pentru rondele de vinete gratinate
1 vânătă mare, tăiată rondele groase
4 linguri ulei
2 linguriţe sare
1/4 linguriţă piper negru
2 roşii medii, tăiate cuburi
2 căţei de ustoroi, tocaţi
pesmet
50 g parmezan ras
2 linguri pătrunjel proaspăt tăiat
Mod de preparare rondele de vinete gratinate
Într-un castron, combini feliile de vânătă cu uleiul, cu sarea şi cu piperul, până sunt acoperite uniform. Pui o hârtie de copt într-o tavă şi o ungi uşor cu ulei. Aşezi rondelele de vânătă, iar deasupra lor pui roşiile tăiate cubuleţe, usturoiul, din loc în loc, pesmetul, parmezanul, pătrunjelul şi potriveşti gustul cu sare. Le ţii la cuptor aproximativ 18-20 de minute. După ce le scoţi, le laşi să se răcească cel puţin 5 minute înainte de servire.
sursă: http://www.stumbleupon.com