Salată de primăvară
Această salată de primăvară poate fi garnitura perfectă pentru o friptură de vită abia scoasă din cuptor. O puteţi pune pe masa de Paşte, va aduce un plus de culoare şi va îmbogăţi considerabil meniul din acea zi.
Ingrediente:
300 g spanac 1 legătură ceapă verde 1 castravete mare 6 ridichii roşii 1 roşie 1 ou sare ulei de măsline oţet
Mod de preparare:
Pui oul la fiert. După 15 minute, îl treci prin apă rece şi îl descojeşti. Speli legumele pentru salata de primăvară şi le laşi la scurs. Rupi spanacul bucăţi, tai ceapa mărunt, roşiile felii, iar castravetele şi ridichiile rondele.
Amesteci legumele, le presari cu sare, le stropeşti cu ulei şi cu oţet. Deasupra ornezi salata de primăvară cu oul fiert tăiat felii.
Salata de linte cu fasole verde