Salată rusească cu pui şi legume

salata ruseasca cu pui si legume jpeg

Salata rusească cu pui şi legume este o reţetă delicioasă, graţie combinaţiei reuşite de arome. Se prepară rapid şi este recomandată în special celor care vor să-şi menţină silueta. Încearc-o şi tu!

Ingrediente pentru salată rusească cu pui şi legume

1 piept de pui dezosat

3-4 linguri ulei

½ ceapă tocată fin

½ ardei roşu

1 dovlecel mediu

2 morcovi

2 căţei de usturoi, tocaţi

200 g ciuperci

sare

piper

Cum se prepară salata rusească cu pui şi legume

Tai pieptul de pui în fâşii subţiri. Le condimentezi cu sare şi piper, după gust. Le pui într-o tigaie cu ulei încins pentru 10 minute şi, când sunt gata, le dai deoparte.

Căleşti ceapa, 2 minute, apoi adaugi ardeiul, dovlecelul şi morcovii tăiaţi julien. Le mai laşi încă 5-7 minute pe foc, la flacără medie, amestecând din când în când.

Pui în tigaie fâşiile de carne, usturoiul, ciupercile tăiate şi amesteci bine pentru a se combina aromele. Serveşti salata rece.