Salată rusească cu pui şi legume

Salata rusească cu pui şi legume este o reţetă delicioasă, graţie combinaţiei reuşite de arome. Se prepară rapid şi este recomandată în special celor care vor să-şi menţină silueta. Încearc-o şi tu!
Ingrediente pentru salată rusească cu pui şi legume
1 piept de pui dezosat
3-4 linguri ulei
½ ceapă tocată fin
½ ardei roşu
1 dovlecel mediu
2 morcovi
2 căţei de usturoi, tocaţi
200 g ciuperci
sare
piper
Cum se prepară salata rusească cu pui şi legume
Tai pieptul de pui în fâşii subţiri. Le condimentezi cu sare şi piper, după gust. Le pui într-o tigaie cu ulei încins pentru 10 minute şi, când sunt gata, le dai deoparte.
Căleşti ceapa, 2 minute, apoi adaugi ardeiul, dovlecelul şi morcovii tăiaţi julien. Le mai laşi încă 5-7 minute pe foc, la flacără medie, amestecând din când în când.
Pui în tigaie fâşiile de carne, usturoiul, ciupercile tăiate şi amesteci bine pentru a se combina aromele. Serveşti salata rece.