Spaghete cu parmezan şi sos de lămâie

Cui nu îi place o porţie gustoasă de paste, fără prea multe calorii? Încearcă o reţetă gustoasă cu parmezan şi sos de lămâie.
Ingrediente pentru spaghete cu parmezan şi sos de lămâie
400 g spaghete
100 g pătrunjel proaspăt, tocat
zeama şi coaja rasă de la 4 lămâi bio
1-2 căţei de usturoi, zdrobiţi
100 g parmezan, ras
80 ml ulei de măsline
Mod de preparare – Spaghete cu parmezan şi lămâie
Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Într-un bol, amesteci pătrunjelul cu zeama şi coaja rasă de lămâie, usturoiul, parmezanul şi uleiul de măsline. Adaugi sare şi piper, după gust.
Amesteci pastele bine cu sosul obţinut. Serveşti cu extra parmezan.