Supă de pui cu legume

supa de pui cu vin alb, supa de pui cu legume jpeg

Zilele răcoroase ale toamnei pot deveni mai prietenoase în faţa unui bol fierbinte cu supă de pui cu legume. Aromele fierbinţi te vor ademeni de fiecare dată la masă, pentru un prânz în familie pentru toate gusturile.

h2 style="font-size: 16px;">Supă de pui cu legume - Ingrediente

1 piept de pui dezosat 2 cepe de mărime potrivită 3 morcovi 1 ţelină mică 2 cartofi 2 ardei graşi sare, după gust 1/2 cutie roşii în bulion 1 legătură pătrunjel

h2 style="font-size: 16px;">Supă de pui cu legume - Cum se prepară

Se spală carnea şi se taie cubuleţe,apoi se pune la fiert, la foc potrivit.Când începe să clocotească, se adună spuma. Între timp, se curăţă ceapa, se spală şi se taie în patru;

morcovii şi ţelina se spală, se curăţă şi se dau pe răzătoare, cartofii se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe, iar ardeii se spală şi se toacă mărunt. Toate legumele se pun la fiert cu carnea şi se lasă la foc aproximativ 40 minute.

Se potriveşte supa de sare, după gust, apoi se adaugă jumătate de cutie de roşii în bulion şi se mai lasă la fiert 10 minute, apoi se opreşte focul. Între timp, se spală pătrunjelul, se toacă mărunt şi se adaugă la supă şi se acoperă oala.