Antricot de vită cu ciuperci

antricot de vita cu ciuperci si bacon jpeg

Cu numai câteva ingrediente şi o bucată de carne de vită poţi obţine un preparat special pentru răsfăţul întregii familii. Acest antricot de vită cu ciuperci necesită puţin mai mult timp de preparare, dar rezultatul este absolut delicios.

Antricot de vită cu ciuperci - Ingrediente (3-4 porţii)

Pentru aluat 500 g antricot de vită 450 g ciuperci 350 bacon 3 roşii 3-4 căţei de usturoi pătrunjel pentru decor sare piper 150 ml apă 1 pahar cu vin ulei

Antricot de vită cu ciuperci - Mod de preparare

Speli carnea şi o usuci pe şerveţele de bucătărie. O tai felii şi o netezeşti puţin cu ajutorul unui cuţit sau chiar cu podul palmei.Tai cubuleţe baconul. Speli roşiile, le cureţi de cotoare şi le toci mărunt. Speli ciupercile şi le tai fără să le scoţi codiţele.

Pui uleiul într-o tavă, apoi roşiile, iar deasupra adaugi feliile de carne pliate, umplute cu bacon şi ciuperci. Torni apa şi vinul şi dai la cuptor acoperit cu folie de aluminiu. După aproximativ 45 de minute scoţi folia, condimentezi cu piper şi usturoi şi laşi să se rumenească frumos carnea.

Când este gata, scoţi tava, potriveşti de sare şi asezonezi friptura cu pătrunjel tocat.

Muşchi de vită cu ardei gras în trei culori

Muşchi de vită cu ardei gras în trei culori

Vită Stroganoff cu orez şi mazăre

Vită Stroganoff cu orez şi mazăre