La mese festive poţi servi ca antreu sau gustare sărată, acest aperitiv cu brânză, bacon şi ardei care este un deliciu.

De ce ai nevoie ca să faci aperitiv cu brânză, bacon şi ardei :

1 cană parmezan ras
1/2 cană caşcaval ras
1 ardei gras sau iute, tăiat rondele subţiri
4 felii de bacon, prăjit şi tăiat bucăţele
piper negru măcinat
Cum prepari aperitiv cu brânză, bacon şi ardei
Preîncălzeşti cuptorul la 200º. Tapetezi o tavă.
Pui cu lingura parmezan ca să formezi o mică movilă în tavă. Deasupra pui cam jumătate de lingură caşcaval. Aplatizezi cu grijă movila şi apoi aşezi o felie de ardei în vârf. Presari bacon şi piper măcinat pe fiecare moviliţă. Dai la cuptor până devin crocante şi aurii, circa 12 minute. Laşi să se răcească uşor înainte de a le transfera pe platoul de servire. Serveşti la temperatura camerei.
Loading...