Un meniu execelent poate debuta cu acest preparat special!

Ingrediente

250 g orez cu bobul lung

1 piept de pui

2 morcovi

100 g caşcaval

200 g kaizer afumat

4 linguri ulei

1 lingură oţet

sare

piper

Pentru decor

2 fire ceapă verde

salată verde

3 roşii cherry

Mod de preparare:

Pui la fiert orezul spălat în trei căni cu apă, două linguri de ulei, puţină sare şi amesteci din când în când. Separat, fierbi pieptul de pui cu morcovii. După ce a fiert orezul, îl scurgi şi-l treci imediat sub jet de apă rece. Tai fâşii carnea şi morcovii, apoi le amesteci cu orezul.

Kaizerul îl tai fâşii şi cubuleţe şi-l prăjeşti, după care îl adaugi în orez. Pui caşcavalul ras. Faci un sos din două linguri de ulei, oţet, sare şi piper. Torni peste salată şi amesteci. Decorezi cu frunze de salată verde, roşiile cherry tăiate jumătăţi şi ceapa verde.

Loading...
Evaluează articolul