Mesele festive au nevoie de un aperitiv pe măsură. Reţeta cu şuncă şi ouă e simplă şi foarte gustoasă.

Ingrediente
● 300 g maioneză
● 150 g şuncă de pui
● 4 felii şuncă de Praga
● 1 morcov fiert
● 200 g spanac opărit, scurs bine şi mărunţit
● 1 pliculeţ gelatină
● 4 ouă

Mod de preparare - Aperitiv cu şuncă şi ouă
Fierbi ouăle 10 minute, le scoţi şi le pui în apă rece, apoi le cureţi. Prepari gelatina conform indicaţiilor de pe ambalaj şi o combini cu maioneza. Faci cubuleţe şunca de pui şi morcovul. Îmbraci o tavă de chec în folie de plastic, ai grijă ca să atârne pe margini şi aşezi feliile de şuncă de Praga una în continuarea celeilalte.

Încorporezi morcovul şi şunca făcute cubuleţe în maioneză, adaugi spanacul, apoi întinzi jumătate din ea peste feliile de şuncă, aşezi ouăle unul după altul şi răstorni restul de maioneză. Acoperi cu grijă cu feliile de şuncă şi cu folia. Dai la frigider peste noapte.

Loading...
Evaluează articolul