Aperitivele nu trebuie să fie complicate, iar când timpul nu îţi permite să stai prea mult în bucătărie, încearcă o reţetă cu prosciutto şi brânză ricotta, perfectă pentru momentele în care ai invitaţi. Mai mult, acest sortiment se încadrează printre cele mai sănătoase tipuri de brânzeturi, având un conţinut scăzut de calorii.

De ce ai nevoie pentru a pregăti aperitive cu prosciutto şi brânză ricotta

200 g brânză ricotta

½ căţel de usturoi, pisat

1 lingură ulei de măsline

30 - 40 biscuiţi săraţi mici

80 g prosciutto

sare, după gust

piper, după gust

miere, după gust

pătrunjel, după gust

Cum pregăteşti aperitivele cu prosciutto şi brânză ricotta

Într-un bol, omogenizezi brânza cu usturoiul, uleiul de măsline, sare şi piper.

pasul 1

Tai fâşiile de prosciutto în triunghiuri mici, suficient cât să acopere biscuiţii. Îi ungi pe fiecare cu amestecul de brânză.

pas 2

Rulezi bucăţile de prosciutto şi le aşezi peste biscuiţi. La final, torni o cantitate mică de miere peste ei.

pas 3

Serveşti cu pătrunjel tocat, dacă doreşti.

Sursa http://www.seasonlycreations.com

Loading...
Evaluează articolul