Un aperitiv delicios, reţeta de ardei copţi cu brânză de capră şi pesto te va cuceri de la prima degustare.

Ingrediente

8 ardei graşi

2 linguri sos pesto

1 lingură ulei de măsline

2 linguri oţet balsamic

85 g brânză de capră

oregano, după gust

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Tai fiecare ardei în jumătate şi îl cureţi de seminţe şi nervuri. Îi aşezi într-un bol. Amesteci cu sosul pesto, ulei şi oţet până ce sunt acoperiţi în totalitate.

Aşezi într-o tavă şi dai la cuptor, 15 minute. Îi scoţi cu grijă şi îi umpli cu brânza mărunţită. Dai la cuptor încă 3-5 minute sau până ce brânza începe să se topească. Serveşti cu oregano.

Sursa https://aggieskitchen.com

Loading...
Evaluează articolul