Ardei copţi cu brânză de capră

ardei copti jpeg

Dificultate mică 5 porţii Preparare 30’

5 ardei graşi roşii potriviţi

750 g brânză de capră

5 ciuperci potrivite

1 ceapă mare

busuioc proaspăt

oregano proaspăt

sare

piper

Speli ardeii, îi tai în jumătăţi şi le scoţi seminţele. Îi aşezi într-o tavă încăpătoare sau separat, în vase termorezistente. Cureţi ceapa şi ciupercile. Le speli, le scurgi şi le tai rondele.

Încingi puţin ulei într-o tigaie antiaderentă şi căleşti legumele. Condimentezi cu puţină sare şi piper. Zdrobeşti brânza cu furculiţa şi o pui într-un castron.

Pui în interiorul fiecărui ardei din legumele călite, apoi presari brânză. Dai la cuptor până se rumenesc ardeii. În momentul servirii, îi decorezi cu busuioc şi oregano proaspăt.