Dificultate mică
5 porţii
Preparare 30’

Ingrediente:
5 ardei graşi roşii potriviţi
750 g brânză de capră
5 ciuperci potrivite
1 ceapă mare
busuioc proaspăt
oregano proaspăt
sare
piper

Mod de preparare:
Speli ardeii, îi tai în jumătăţi şi le scoţi seminţele. Îi aşezi într-o tavă încăpătoare sau separat, în vase termorezistente. Cureţi ceapa şi ciupercile. Le speli, le scurgi şi le tai rondele.

Încingi puţin ulei într-o tigaie antiaderentă şi căleşti legumele. Condimentezi cu puţină sare şi piper. Zdrobeşti brânza cu furculiţa şi o pui într-un castron.

Pui în interiorul fiecărui ardei din legumele călite, apoi presari brânză. Dai la cuptor până se rumenesc ardeii. În momentul servirii, îi decorezi cu busuioc şi oregano proaspăt.

Loading...
Evaluează articolul