Ardei gras umplut cu macrou afumat

Bell Peppers Stuffed with Smoked Mackerel jpeg

Pregăteşte nişte „coşuleţe“ din ardei gras cu macrou afumat şi vei obţine un gust şi o aromă unice care vor încânta fiecare membru al familiei tale.

Ingrediente pentru ardei gras umplut cu macrou afumat

4 ardei graşi roşii

80 g măsline verzi umplute cu gogoşari

300 g file de macrou afumat

2 roşii

condimente pentru peşte

1 vârf de cuţit boia iute

sare

100 g brânză feta

1 lingură zeamă de lămâie

3 linguri ulei

Mod de preparare ardei gras umplut cu macrou afumat

Tai capace la ardei, îi cureţi de seminţe şi nervuri, îi speli şi îi pui să se scurgă. Tai jumătate din măsline rondele, peştele afumat îl rupi bucăţi, iar roşiile le tai cubuleţe mici.

Pui într-un castron peştele, măslinele, roşiile, presari boiaua iute, condimente pentru peşte şi sare, după gust, şi amesteci bine. Umpli ardeii cu compoziţia de peşte, îi aşezi într-o tavă,

îi presari cu brânză feta sfărâmată, măslinele rămase şi zeamă de lămâie.

Stropeşti ardeii cu ulei de măsline şi introduci tava în cuptorul preîncălzit la 200° C pentru 25-30 de minute. Îi serveşti calzi, dar sunt la fel de buni şi reci.

sursa foto: Profimedia