Evident că nişte ardei cruzi pot fi umpluţi cu orice ingrediente îţi sunt pe plac. Noi avem o reţetă de ardei umpluţi cu şuncă, brânză şi legume. Şi, pentru un efect vizual în farfurie, cât mai apetisant te sfătuim să foloseşti ardei de de culori diferite.

Ardei umpluţi cu şuncă, brânză şi legume - Ingrediente (6 porţii)

3 ardei graşi (de culori diferite)
200 g şuncă presată
200 g telemea de oi
1 castravete proaspăt
2 roşii
1 ceapă
pătrunjel verde
sare
piper

Ardei umpluţi cu şuncă, brânză şi legume - Cum se prepară

Se taie cubuleţe şunca presată, brânza şi roşiile, ceapa se toacă rondele, castravetele se taie felii subţiri şi apoi se taie în patru. Se aşază toate ingredientele într-un castron mare, se adaugă sare şi piper, după gust, şi se amestecă uşor.

Se taie ardeii în două, pe orizontală, păstrând codiţele, se curăţă seminţele şi se umplu cu compoziţia pregătită. Se decorează cu pătrunjel verde tocat şi se servesc.

Loading...
Evaluează articolul