Ingrediente: 6 ouă fierte tari, 100 g piept de pui fiert, 100 ml ulei, 1 lingură muştar, 1 lingură zeamă de lămâie, sare, piper

Pentru decor: 2 legături de ceapă verde (frunzele), 1 ardei gras roşu, salată verde

Timp de preparare: 20 min
Dificultate: mică

Mod de preparare

Cureţi ouăle de coajă, le tai în jumătate pe orizontală şi scoţi cu grijă gălbenuşurile, fără să se rupă albuşurile.

Mixezi gălbenuşurile cu uleiul, adăugat treptat, pui muştarul, zeama de lămâie şi pieptul de pui tăiat foarte mărunt. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Umpli albuşurile cu compoziţia preparată, aşezi ouăle umplute pe un platou tapetat cu frunze de salată verde şi felii de ardei gras. Decorezi fiecare ou cu frunze de ceapă verde, imitând ţepii de arici. Însufleţeşti aricii cu cubuleţe de ardei roşu pentru ochi şi o bucăţică de ceapă verde pentru nas.

Loading...