Începând de astăzi găseşti la punctele de difuzare a presei noul număr al revistei Click! Poftă bună!. Pentru că ne apropiem cu paşi rapizi de una dintre cele mai aşteptate sărbători, Naşterea Domnului, ţi-am pregătit cele mai apetisante reţete pentru a le aşeza pe masa festivă dee Crăciun.

Pentru aperitiv, alege un platou cu rulori de pui în aluat sau cornuleţe sărate, urmate de steluţe din caşcaval şi pateuri cu cartofi.

Pentru felul principal îţi recomandăm cârnaţi de casă, sarmale de curcan sau piftie din carne de porc. Nu uita nici de chifteluţele marinate sau de pulpa de porc pe pat de legume.

Şi, pentru că de la masă nu poate lipsi desertul, îţi propunem să-i îndulceşti pe cei dragi cu bezele, cozonac cu stafide şi rahat şi ruladă cu dulceaţă de smochine. Încheie masa cu un punci de portocale sau o ceaşcă de ciocolată caldă.

În plus, vezi care sunt mâncărurile preferate ale lui Chef Ciprian Nicolescu.

Loading...