Avocado umplut cu ton

1 shutterstock 413612320 jpg jpeg

Această reţetă se prepară rapid, are un aport mare de nutrimente şi este recomandată de nutriţioniştii din întreaga lume ce sunt adepţii unei diete echilibrate şi sănătoase de tip paleo.

Ingrediente

2 avocado mari

2 conserve ton în ulei 

1 ceapă roşie mică

5 - 7 roşii cherry tăiate sferturi

1 linguriţă zeamă lămâie

1 lingură de maioneză

1 linguriţă muştar

sare şi piper, după gust

Speli avocado, îl descojeşti şi îl tai pe jumătate. Scobeşti avocado de sâmbure şi iei puţin şi din pulpă.

Toci ceapa roşie cât mai mărunt şi o amesteci într-un castron cu pulpa de avocado, tonul din conserve, zeama de lămâie, muştarul, maioneza, sarea şi piperul.

Cu ajutorul unei linguri, pui compoziţia în jumătăţile de avocado tăiate.

Ornezi cu roşiile cherry şi serveşti rece.

Încearcă şi tu acum alte specialităţi delicioase pe bază de avocado. Dă click pe imaginile de mai jos pentru a vedea reţetele. 

image

Reţeta #1: Humus de avocado asezonat cu crudităţi

image

Reţeta #2: Sandvişuri cu somon şi avocado

image

Reţeta #3: Toast cu avocado şi ridichii

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 17.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}