Chiar dacă iubeşti la nebunie blatul tradiţional pe care îl are pizza, fie el subţire, fie el pufos, îţi recomandăm această reţetă de baby pizza din tortilla. Sunt un aperitiv potrivit pentru orice cină!

Baby pizza din tortilla

 

Ingrediente

 
  • spray de gătit (opţional cu ulei extravirgin)
  • 1 pachet de tortilla
  • 115 g de sos de roşii
  • 225 g de mozzarella 
  • 225 g de salam pepperoni, tăiat bucăţi mici
Prepară şi: Omletă cu spanac baby

Mod de preparare

 
Preîncălziţi cuptorul la 175 grade C. Ungeţi o tavă de brioşe cu 12 găuri (sau 6, dar veţi găti baby pizza din tortilla de câteva ori) cu spray de gătit.
Folosiţi o formă rotundă de prăjituri sau un pahar mic pentru a tăia cercuri din tortilla. Trebuie să fie puţin mai mari decât fundul formelor de pe tava de brioşe.
Puneţi un cerc-blat în partea de jos a fiecărei forme de brioşe.
Puneţi cu lingura sos de roşii pe fiecare blat în parte, nu prea mult. 
Adăugaţi mozzarella şi salamul tăiat (nu puneţi prea multe bucăţele, nu vor deveni crocante).
Băgaţi tava la cuptor şi lăsaţi baby pizza din tortilla să se coacă până când brânza s-a topit şi devine aurie, aproximativ 10-12 minute. 
Scoateţi fiecare pizza cu o lingură. Poftă bună!
 
 
Loading...