O masă copioasă începe cu un aperitiv pe măsură, cum ar fi aceste bastonaşe delicioase din peşte.

De ce ai nevoie pentru bastonaşe delicioase din peşte

› 500 g fileuri de peşte
› 5 ouă › 4 căţei de usturoi
› 4 felii de pâine › 1 ceapă mare
› 200 ml lapte › sare › piper › ulei
› pesmet › făină › 1 lămâie
› roşii › salată rucola

Cum se prepară bastonaşe delicioase din peşte

Speli fileurile de peşte, le scoţi, dacă au, oasele, apoi le toci mărunt cu ajutorul unui cuţit. Le înfăşori în plastic alimentar şi le dai la rece pentru 20 de minute. Pui feliile de pâine la înmuiat în lapte. Cureţi ceapa şi usturoiul şi le toci.
Scoţi peştele tocat şi îl pui într-un castron. Adaugi peste el feliile de pâine înmuiate, stoarse bine şi zdrobite, ceapa, usturoiul, sarea şi piperul. Amesteci compoziţia, pui 3 ouă bătute şi continui să frămânţi.
Formezi crochete lunguieţe le dai prin făină, prin cele două ouă rămase şi bătute şi prin pesmet. Le
prăjeşti în baie de ulei bine încins şi le scoţi pe şerveţele absorbante.
Le serveşti cu lămâie, roşii şi salată rucola.

Loading...