Beneficiile consumului de ciuperci

d2a28dfba0528312eb901403cb4e45b9 jpg jpeg

O jumătate de bol de ciuperci asigură un sfert din doza zilnică recomandată de fibre, dar şi un aport important de potasiu, seleniu şi vitaminele B1, B2 şi B6. Iată ce alte benefii îţi aduc acestea!

Cu cât sunt mai mari, cu atât sunt mai savuroase şi au proprietăţi medicinale. Ele influenţează sistemul imunitar în aşa fel încât să lupte eficient împotriva celulelor canceroase, a infecţiilor şi a bolilor autoimune precum lupusul şi artrita reumatoidă. Întrucât cele mai multe substanţe nutritive se găsesc sub pielea ciupercilor este bine să le speli bine şi nu să îndepărtezi primul înveliş. Lupta împotriva infecţiilor

Conţin un aport important de acid glutamic, un aminoacid care luptă împotriva infecţiilor şi ajută la întărirea sistemului imunitar. Nu trebuie uitat nici potasiul pe care îl au, extrem de util dacă vrei să ai o tensiune arterială normală.

continuarea pe clickpentrufemei.ro

continuarea pe clickpentrufemei.ro