Bomboane Rafaelo
Mulţumim Aida Ionela Gafiţa din Bucureşti pentru acest desert jucăuş de bomboane Rafaelo!
Ai nevoie de 500 ml lapte 150 g zahăr 2 plicuri zahăr vanilat 1 esenţă vanilie 200 g nucă de cocos 3 linguri făină 3 linguri griş
Mod de preparare bomboane Rafaelo
Amesteci laptele cu zahărul, zahărul vanilat, esenţa de vanilie şi jumătate din cantitatea de nucă de cocos şi-l pui la fiert, la foc mic, 20 de minute. Când este gata, încorporezi făina şi grişul şi amesteci bine. Laşi compoziţia să se răcească, apoi o bagi 2 ore la frigider. Din aceasta formezi bomboane rotunde, pe care le treci prin nuca de cocos rămasă.
Budincă – negresă cu ciocolată
Budincă – negresă cu ciocolată
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.