Mulţumim Aida Ionela Gafiţa din Bucureşti pentru acest desert jucăuş de bomboane Rafaelo!

Ai nevoie de
500 ml lapte
150 g zahăr
2 plicuri zahăr vanilat
1 esenţă vanilie
200 g nucă de cocos
3 linguri făină
3 linguri griş

Mod de preparare bomboane Rafaelo

Amesteci laptele cu zahărul, zahărul vanilat, esenţa de vanilie şi jumătate din cantitatea de nucă de cocos şi-l pui la fiert, la foc mic, 20 de minute. Când este gata, încorporezi făina şi grişul şi amesteci bine. Laşi compoziţia să se răcească, apoi o bagi 2 ore la frigider. Din aceasta formezi bomboane rotunde, pe care le treci prin nuca de cocos rămasă.

Tort de lămâie cu afine

Budincă – negresă cu ciocolată

Prajitura cu nuca

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.

Loading...
Evaluează articolul