Această reţetă am primit-o de la cititoarea noastră Colesniuc Iuliana Alexandra, din Judeţul Botoşani. Mulţumim. Aşteptăm şi reţeta ta preferată la adresa [email protected]!

Ingrediente:

500 ml lapte condendat
450 g nucă cocos
100 g unt
250 g zahar pudra
150 g lapte praf
1 fiolă esenţă rom
zahăr vanilat
150 g alune de pădure
150 g nucă cocos pentru ornat

Mod de preparare:

Torni, într-un castron, laptele condensat, zahărul pudră, nuca de cocos, laptele praf, esenţa, zahărul vanilat, untul moale şi amesteci bine. Laşi compoziţia la frigider până a doua zi. Iei câte o linguriţă din aluat, pui aluna, şi modelezi biluţe pe care le tăvăleşti prin nuca de cocos.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititoarele noastre şi aparţin acestora. 

Loading...