Pentru momentele în care nu mai ştii ce să găteşti, îţi propunem o altfel de reţetă delicioasă de brioşe cu caşcaval, care se prepară uşor şi este foarte săţioasă.

De ce ai nevoie pentru a pregăti brioşe cu caşcaval

125 g făină

8 g praf de copt

sare, după gust

boia, după gust

oregano, după gust

piper, după gust

115 g caşcaval ras sau brânză cheddar

150 ml lapte

60 ml lapte bătut

2 linguri ulei de măsline

30 g unt

Cum pregăteşti brioşe cu caşcaval

Încălzeşti cuptorul la 200 de grade. Ungi cu puţin ulei o tavă cu forme speciale pentru brioşe. Amesteci făina, praful de copt, sarea, boia, oregano şi piper. Adaugi caşcavalul ras şi combini până se încorporează bine. Într-un bol mixezi laptele,laptele bătut şi uleiul, torni peste făină şi mixezi. Umpli fiecare formă cu o bucată de aluat. Dai la copt 15-18 minute. Topeşti untul şi ungi fiecare brioşă pe deasupra în ultimele 5 minute, cât sunt încă în cuptor. Serveşti după ce s-au răcit puţin.

Sursa http://www.bibbyskitchenat36.com

Loading...
Evaluează articolul