Un desert simplu şi foarte gustos, brioşele cu ciocolată neagră şi cocos sunt perfecte atunci când ai poftă de ceva dulce făcut în casă.

Ingrediente

150 g ciocolată neagră bucăţele

180 g unt

2 ouă

90 g zahăr brun

90 g zahăr

80 g făină

50 g fulgi de cocos

Mod de preparare – Brioşe cu ciocolată neagră şi cocos

Preîncălzeşti cuptorul la 180 °C. Topeşti ciocolata împreună cu untul la foc mic, până la omogenizare. Într-un bol, baţi ouăle cu zahărul. Adaugi treptat ciocolata, făina şi fulgii de cocos, amestecând bine.

Torni compoziţia într-o tavă de brioşe tapetată cu forme de hârtie. Dai la cuptor 20 de minute. Serveşti cu extra fulgi de cocos, dacă vrei.

Sursa http://www.eatwell101.com

Loading...
Evaluează articolul