Când ai invitaţi sau când pur şi simplu vrei să le faci o bucurie dulce celor dragi, încearcă reţeta brioşelor cu ciocolată şi banane.

Ingrediente pentru brioşe cu ciocolată şi banane

200 g făină
50 g pudră de cacao
150 g zahăr
2 linguriţe praf de copt
½ linguriţă bicarbonat de sodiu
¼ linguriţă sare
200 g ciocolată sau fulgi de ciocolată
1 ou
2 banane, pasate
2 linguriţe esenţă de vanilie
60 ml ulei
250 g iaurt grecesc

Mod de preparare – Brioşe cu ciocolată şi banane

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Tapetezi o tavă de 12 brioşe cu forme de hârtie sau de silicon. Combini făina cu pudra de cacao, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu şi sarea. Adaugi ciocolata ruptă în bucăţele mici sau fulgii.

Baţi oul cu piureul de banane, vanilia, uleiul şi iaurtul. Încorporezi în compoziţia cu făină. Împarţi aluatul în formele de brioşe. Dai tava la cuptor 15-20 de minute sau până când brioşele trec testul cu scobitoarea. Laşi la răcit 5 minute înainte de servire.

Sursa https://marshasbakingaddiction.com

Loading...