Perfecte pentru micul dejun, brioşele cu ou şi bacon sunt ideale pentru famiile numeroase. În funcţie de preferinţe, poţi ajusta cantităţile.

Ingrediente pentru brioşe cu ou şi bacon

12 felii pâine

12 fâşii bacon

12 ouă

sare

piper

unt

Ingrediente – Brioşe cu ou şi bacon

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Ungi cu puţin unt o tavă de 12 brioşe. Tai coaja feliilor de pâine sau o cumperi pe cea doar cu miez, direct din magazin. Pui cu grijă feliile de pâine în formele de brioşe, presându-le uşor. Aşezi fâşiile de bacon într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi le rumeneşti la cuptor 10 minute.

În timp ce baconul se răceşte, dai tava de brioşe cu pâine la cuptor 5 minute. Adaugi în fiecare formă câte o fâşie de bacon şi spargi câte un ou. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Îndepărtezi puţin din albuş, dacă ţi se pare prea multă compoziţie. Reglezi temperatura cuptorului la 176 °C. Dai brioşele la cuptor 15-20 de minute. Serveşti imediat.

Sursa https://thenoshery.com

Loading...