Dacă îţi plac brioşele sărate, atunci trebuie să le prepari pe cele cu ouă şi spanac. Pot înlocui cu succes omleta de dimineaţă, dar pot fi luate şi la pachet.

De ce ai nevoie pentru brioşe

1 lingură ulei

150 g spanac

150 g broccoli

1 ceapă

8 ouă

100 ml lapte

1 praf de sare

piper

150 g brânză cedar

Cum se prepară brioşele cu ouă şi spanac

Dai drumul la cuptor şi tapetezi formele. Încingi uleiul şi căleşti ceapa tocată, iar, după 5-6 minute, pui spanancul şi broccoli tocat. Laşi până când se înmoaie legumele, apoi dai deoparte.

Amesteci laptele cu ouăle bătute, adaugi sare, piper şi brânza rasă. Pui legumele în formele de brioşe şi torni deasupra ouăle. Dai la cuptor 20-35 de minute.

Sursa http://www.homecookedhappy.com

Loading...