Subtile, aceste bruschete cremoase cu ricotta completează perfect o vară cu căpşuni şi busuioc proaspăt. Puţină zeamă de lămâie, sare şi piper, un strop de miere peste toate este tot ceea ce ai nevoie pentru un aperitiv elegant şi deosebit.

Ingrediente

8 felii de pâine prăjită
jumătate cană ricotta
1 linguriţă zeamă de lămâie
sare
piper
8 căpşuni feliate
un pumn frunze busuioc
miere

Mod de preparare

Amesetcă într-un vas mic, ricotta, zeama de lămâie, sare şi piper. Întinde pe fiecare felie de pâine, cu generozitate, din amestecul de ricotta. Întinde feliile de căpşuni deasupra brânzei şi apoi pune şi câteva frunze de busuioc. asezonează cu sare şi piper după gust şi stropeşte cu puţină miere. Serveşte imediat.

sursa: alaskafromscratch.com

Loading...